DA CHING

DA CHING Restaurant & Catering Service

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1903 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Da Ching. Meer weten? Ontdek meer

16 aug 2022 om 21:57 Het bezorgen was perfect het eten was goed op temperatuur en lekker
7 aug 2022 om 22:52 Zoals altijd weer top
31 jul 2022 om 22:46 Heerlijk eten! Bezorgtijd 40 min op een zondagavond vind ik helemaal prima. Aanrader!
29 jul 2022 om 20:41 Wederom heerlijk! Ga zo door
16 jul 2022 om 20:06 The food was delicious and hot, definitely would recommend!
16 jul 2022 om 20:00 Al vanaf kleins af aan vaste klant bij Da Ching. Al jaren dezelfde (fantastische) kwaliteit eten en erg grote porties. Bezorgers zijn altijd vriendelijk en optijd. Echt een aanrader voor heerlijk chinees eten.
14 jul 2022 om 20:28 Lekker eten.
30 jun 2022 om 16:05 De nasi was nogal zout maar de rest was prima ga zo door
21 jun 2022 om 22:20 Very poor food, all meals had the same sauce and I think the prawns were made from fish. Koe lu yuk was soggy... I only ordered here because my usual Chinese was closed. Would never order here again but you get the picture. New chef needed
19 jun 2022 om 21:42 Snelle bezorging. Lekker eten zoals altijd. Leuke geste was voor Vaderdag waren 4 gebakken banaan bijgevoegd Erg attent.
15 jun 2022 om 9:11 Zeer slecht eten.alles was veel te zout,de geparneerde garnalen waren bitter ,ook het parneermeel van de koulou youk was zeer bitter van smaak,!al het vlees was zeer taai,oud en rook zeer slecht ,bakje nasi was zo klein,nog nooit zo een klein bakje g
12 jun 2022 om 21:58 I ordered a vegetarian meal for two. It is cooked right after ordering, so delicious.